Modely výkonnosti a predikcie finančného vývoja podnikov - Hyránek, Eduard, 1955-
Finančné predikcie - význam a dôvody. Vývoj predikčných modelov. Vývoj metód prognózovania finančnej situácie. Nové výslesky výskumu v oblasti predikčných modelov v zahraničí.