Skúmanie konkurenčnej výhody v automobilovom priemysle na príklade BMW Group - Mišún, Juraj, 1978-
Pojem konkurenčná výhoda. Skúmanie konkurenčnej výhody. Identifikácia kľúčových faktorov konkurenčnej výhody spoločnosti BMW.