Trade in Services and Tertiarisation of the Visegrád Four Economies - Melikhova, Yulia
Vývoj výmeny v sektore služieb v krajinách V4 2001-2011. Zahraničný obchod a pridaná hodnota služieb. V4 ako destinácia priamych zahraničných investícií.