Dotácie na rozšírenie kapacít materských škôl - Brindzová, Zuzana
MŠVVaŠ SR oznamuje , že z rozpočtu kapitoly ministerstva na rok 2015 vyčlenilo finančné prostriedky na dotáciu na prístavbu, výstavbu a rekonštrukcie priestorov pre potreby materských škôl a zariadení školského stravovania pri týchto materských školách. Výška dotácie, na čo nemožno použiť dotáciu.