Ruská strategická kultúra - Ondriaš, Juraj, 1988-
Strategická kultúra Ruska, s dôrazom na obdobie po studenej vojne. Význam pojmu strategická kultúra a história jej skúmania. Zdroje a nositelia strategickej kultúry. Historický vývoj ruskej strategickej kultúry. Súčasná strategická kultúra Ruska.