Hodnotenie a komparácia normotvorných príjmov obcí v podmienkach Slovenskej republiky - Brindzová, Zuzana
Normotvorba obcí na Slovensku. Predpoklady zákonného a správneho rozhodovania obcí. Samosprávna normotvorba. Hodnotenie a komparácia normotvorných príjmov obcí. Možné riešenia problémov normotvornej činnosti obcí.