Procesní management ve veřejné správě - Řepa, Václav
Oblasť životných udalostí, strategických hodnôt a procesov vo verejnej správe. Zmena manažérskych postupov z hierarchickej úrovne na sieťovú štruktúru. Aplikácia procesného riadenia vo verejnej správe.