Education and unemployment of young people in the V-4 Countries - Harakaľová, Ľubica, 1963-
Nezamestnanosť mladých vo V4 po r. 2008. Vzdelávacie systémy vo V4 a ich hodnotenie. Duálny systém vzdelávania. Požiadavky pracovného trhu na vzdelávací systém.