Vyťažte z dát čo najviac
Ako efektívne realizovať prenos trhovej segmentácie do CRM prostredia. Úspešné prepojenie trhovej segmentácie a CRM systémov môže byť efektívnym biznis nástrojom v rukách zadávateľa.