Modelovanie dlhodobých efektov starnutia v SR - Domonkos, Tomáš
Vplyv starnutia populácie SR na ekonomický vývoj v dlhodobom horizonte do roku 2025. Vygenerovanie štyroch modelových scenárov, popis scenárov. Prezentácia použitého modelu a jeho štruktúra. Závery z výsledkov modelovej analýzy.