Osobnostné faktory Big 5 ako determinanty percepcie interakčného štýlu učiteľov - Köverová, Miroslava
Existencia vzťahov medzi osobnostnými faktormi Big 5 a percepciou interakčného štýlu učiteľov, rovnako ako aj schopnosť osobnostných faktorov Big 5 predikovať percepcie interakčného štýlu učiteľov.