Precvičovanie odbornej slovnej zásoby vo výučbe nemeckého jazyka pomocou techník mapovania - Kucharová, Jana, 1981-
Techniky mapovania ako možné prostriedky na rozvíjanie učebnej stratégie precvičovania a upevňovania učiva v rámci výučby odborného nemeckého jazyka.