[Deutsch für humanwissenschaften Deutsch für humanwissenschaften] - Széherová, Eva
Recenzia na učebnicu, ktorej cieľom je poskytnúť recipientom komplex inovatívnych metodologických stratégií k nácviku odbornej komunikačnej kompetencie ako mnohodimenzionálnej roviny v oblasti odborného jazyka spoločenských vied za účelom nadobúdania a prehlbovania nových odborných vedomostí z cudzojazyčných zdrojov a ich prezentácie na akademických a vedeckých podujatiach.