Odborné prednášky v cudzom jazyku forma interkultúrnej komunikácie - Strelková, Katarína
Informácia o stretnutí zástupcov z Vyššej školy ekonomiky v Moskve s cieľom získať informácie o možnostiach podpísania Memoranda o spolupráci.