Štruktúra a mechanizmus fungovania Slovenského investičného holdingu - Brindzová, Zuzana
Slovenský investičný fond (SIH) ako účelovo založená spoločnosť, ktorá bude zriaďovať alebo investovať do jednotlivých fondov. Fungovanie SIH. Modelová schéma finančných tokov a zodpovednosti.