Využití shlukové analýzy a metody hlavních komponent při identifikaci faktorů ovlivňujícich přijetí IFRS pro SME - Blašková, Veronika
Harmonizácia finanačného výkazníctva SME prostredníctvom IFRS pre SME v celosvetovom meradle.