Podnikové výdavky na výskum a vývoj ako súčasť inovačnej kapacity v podmienkach konkurujúcich odvetví - Hudec, Oto
Podnikové inovácie a odvetvová diferenciácia. Analýza vplyvu výšky výdavkov na výskum a vývoj od interných podnikových faktorov, akými sú kapitálové výdavky, prevádzkový zisk a počet zamestnancov.