Hlavní ekonomické faktory ovlivňující vývoj nezaměstnanosti: Vývoj v České republice - Čejka, Robin
Analýza dopadu zmien vo vývoji nezamestnanosti spoločne s prihliadnutím na dopady ekonomickej krízy a jej vplyvu na vývoj trhu práce v Českej republike.