Kvalita a presnosť - Láni, Milan
Výzvy pre automotive logistiku. Nové trhy a presun výroby automobilov. Ekologicky, ale aj ekonomicky. Precíznosť a flexibilita v logistike. Znižovanie množstva zásob vo výrobe. Automatizácia procesov a znižovanie vplyvu ľudského faktora.