Premeny životného štýlu - sociologické východiská a predpoklady - Chorvát, Ivan
Vymedzenie základných dimenzií konceptu životného štýlu, ktorý bude pre účely sociologickej analýzy využiteľnejší ako jeden z indikátorov pri výskumoch napríklad životných podmienok.