O vybraných bezpečnostných aspektoch a súvislostiach európskeho sociálneho modelu - Škvrnda, František
Chápanie európskeho sociálneho modelu z pohľadu kritickej teórie na európsku integráciu. O chápaní bezpečnosti v kontexte európskeho sociálneho modelu. Poznámky na okraj bezpečnostných aspektov a súvislosti európskeho sociálneho modelu.