Politika v supermarketu: Bojkotujíci spotřebitelé jako agenti sociání změny - Nový, Michal
Každodenné rozhodovanie spotrebiteľa, kúpiť či nekúpiť, môže prekonať mantinely trhového mechanizmu smerom do oblasti tvorby politiky. Negatívne reakcie spotrebiteľa. Súčasné vysvetlenia a bojkot produktov.