Prognóza vývoja trhu rizikového kapitálu - Bačišin, Vladimír
Za posledných desať rokov sa trh priamych a rizikových investícií premenil na dôležitý segment medzinárodného trhu kapitálu. Ako taký v čoraz väčšej miere závisí od vývoja globálnej ekonomiky. V dôsledku tejto integrácie, rozhodnutia fondov priamych a rizikových investícií sa začali prijímať tak, že zohľadňujú rozvoj ekonomiky a faktorov, ktoré ovplyvňujú základné ekonomické tendencie.