Presunúť bohatstvo na deti je výzva - Makarová, Xénia
Problematika medzigeneračného presunu majetku a jeho riadenia. Otázka nástupníctva v rodinnej firme. Odovzdanie riadenia. Holdingy - možnosť efektívnejšieho riadenia viacerých rodinných firiem a presúvania právomocí. Pomoc zo strany family office firiem. Využitie investičného životného poistenia.