Slovenské mimovládne "rozvojové" organizácie ako politickí aktéri - Profant, Tomáš Imrich, 1983-
Skúmanie slovenských Mimovládnych rozvojových organizácií (MVRO) a akými aktérmi sú tieto organizácie. Typológia mimovládneho sektora a politický charakter MVRO.