Interní příčiny mobility zaměstnanců: Výsledky shlukové analýzy - Vnoučková, Lucie
Identifikácia organizačnej príčiny mobility zamestnancov vo vnútri organizácie. Faktory a hlavné príčiny mobility zamestnancov. Zhluková analýza, ktorej výsledky podporujú konštruované faktory.