<The> Legislative framework for environmental protection in Serbia - Surový, Vladimír
"Green package" balík zelených opatrení - prehľad zákonov prijatý v Srbsku v súvislosti s integračným procesom do EÚ. Odpad obalového priemyslu, ovzdušie, chemické zlúčeniny, biocídy, životné prostredie, radiácia, nukleárna bezpečnosť, chemické zbrane, hluk, zdroje pre rybolov. Kjotský protokol, OSN a klimatické zmeny.