Setting rules for capital adequacy of financial institutions in the EU - Meluchová, Jitka, 1965-
Analýza situácie na finančnom trhu EÚ. Stratená dôvera vo finančný trh. Harmonizácia finančníckych regulácií. Kapitálové požiadavky pre banky a poisťovne. Basel II, III a Solvency II.