Je synergie cestou ke zvýšení hodnoty podniku? - Koleňáková, Lucie
Franšíza ako jeden z druhov synergického podnikania. Marketing, náklady, distribučné kanály a dôležité atribúty úspešného podnikania. Diverzifikácia rizík a zavedenie nových značiek. Konkurenčné výhody a hodnota podniku.