Dividendová strategie – součást behaviorální ekonomie - Fojtů, Kateřina
Behaviorálna ekonómia a podniková ekonomika. Spôsoby financovania podniku. Akcie.Typy akcií. Dividendy z pohľadu behaviorálnych financií. Akciové indexy.