GeoPost se zařadil mezi firmy testující drony - Novotný, Radek
Testovanie možnosti využitia bezpilotných lietadiel pre doručovanie zásielok spoločnosťou GeoPost, do ktorej patrí aj prepravca DPD. Testovanie dronov ďalšími firmami - Bizzby, DHL, Amazon, Google, UPS. Vysoké náklady.