Dopad ekonomické recese na dlouhodobou nezaměstnanost v České republice - Pavelka, Tomáš
Vývoj českej ekonomiky a nezamestnanosť. Závislosť dlhodobej nezamestnanosti na celkovej nezamestnanosti. Vplyv úrovne vzdelania na mieru dlhodobej nezamestnanosti.