Chorvátsko v EÚ - postavenie ekonomiky najmladšieho členského štátu - Grešš, Martin, 1978-
Z histórie vstupu Chorvátska do EÚ. Analýza ekonomík Chorvátska a ostatných členských štátov na základe základných makroekonomických ukazovateľov. Pozícia Chorvátska v jednotlivých ukazovateľoch. Odporúčania pre ďalší vývoj ekonomiky Chorvátska.