Mezinárodní pohyb kapitálu v roce 2010 a environmentální investice - Žďárek, Václav
Hlavné trendy v medzinárodnom pohybe kapitálu v čase hospodárskej krízy. Problémy spojené so sledovaním pohybu PZI v globálnom ekonomickom prostredí. Celkový pohľad na PZI vo vybraných štátoch.