Vstup SR do Európskej únie a vplyv integrácie na modernizáciu vysokého školstva - Chuguryan, Simona, 1977-
Vysokoškolské inštitúcie a európska integrácia. Vzdelávacia politika Európskej únie a modernizácia vysokoškolských inštitúcií. Európske vzdelávacie programy. Sprievodné javy integrácie vo vysokoškolskom vzdelávaní.