Rozvojová politika EÚ po rozšírení - Hlavová, Natália, 1991-
Vývoj rozvojovej politiky Európskej únie. Hranica rozvojovej pomoci - 0,7 percent hrubého národného príjmu. Rozvojová pomoc poskytovaná Európskou úniou. Analýza rozvojovej pomoci jednotlivých členských štátov EÚ.