Hodnocení investic do podnikové informatiky - Mizera, Jiří
Problémy a možnosti riadenia investícií do podnikovej informatiky. Podstatné hľadiská vzťahu podnikovej informatiky a základné možnosti hodnotenia úspešnosti investícií v riadení podnikovej informatiky.