Výhledy vývoje ekonomiky EU - Vintrová, Růžena
Základné charakteristiky ekonomického rastu v EÚ a v eurozóne v rokoch 2010 až 2011. Zhoršenie finančnej pozície, rozpočtové deficity a stúpajúca miera zadlženosti verejného sektoru. Analýza rozdielov ekonomického vývoja v jednotlivých členských krajinách.