Práca vo veku robotov - Ryder, Guy
Vplyv technológií a adaptácia na rýchlo sa meniace podmienky na trhu práce. Demografické zmeny, ktoré vyvolávajú revolúciu na trhu práce, v systémoch sociálneho zabezpečenia, v oblasti hospodárskeho rozvoja a vo sfére zamestnania.