Slovensko je významný partner Ukrajiny - Havaši, Oleh
Ukrajinsko-slovenské bilaterálne vzťahy v rokoch 2014 až 2015. Rozvoj ukrajinsko-slovenskej spolupráce. Dôležité dohody a charakter dvojstranných vzťahov.