Subordinácia ako súčasť princípov organizačnej výstavby verejnej správy - Gyuri, Róbert
Princíp subordinácie v právnej regulácii administratívnoprávnych vzťahov. Princíp subordinácie v organizácii verejnej správy. Nástroje a formy výkonu oprávnení vyplývajúcich zo vzťahu subordinácie.