Riziko insolventnosti odberateľa - nočná mora pre firmu - Rasochy, Hynek
Pohľadávky voči odberateľom a problémy spôsobené neplatičmi pohľadávok. Doplnkové nástroje na obmedzenie rizika z dôvodu platobnej neschopnosti. Druhotná platobná neschopnosť a insolvencia firiem na Slovensku.