Zmeny v Zákonníku práce od 1.1.2015 súvisiace s opatreniami pri oznamovaní protispoločenskej činnosti - Strýčková, Jolana
Základné pojmy súvisiace s oznamovaním protispoločenskej činnosti. Whistleblowing - chránené oznamovanie nekalých praktík. Povinnosť zamestnávateľa a orgánu verejnej moci vytvoriť vnútorný systém, termín a sankcie za nesplnenie povinnosti. Ochrana podávateľa podnetu. Štátna podpora prevencie protispoločenskej činnosti.