Je pričlenenie Krymu k Ruskej federácii porušením medzinárodného práva? - Mráz, Stanislav
Problematika prechodu Krymu pod zvrchovanosť Ruskej federácie. Autor poukazuje na nejednoznačnosť aplikácie noriem medzinárodného práva a expanzívnu politiku pri riešení problémov súčasných medzinárodných vzťahov v európskom priestore.