Vyslanie zamestnanca na výkon práce do Českej republiky - Toman, Jozef
Návod, ako pristupovať k určitým otázkam, pokiaľ ide o vyslanie zamestnanca na výkon práce do ČR. Pojem zamestnanec a zamestnávateľ (a závislá práca) podľa práva ČR. Vyslanie do ČR a dohody o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru. Rozsah tvrdého jadra. Možnosť voľby práva. Dĺžka pracovného času. Dni pracovného pokoja. Minimálna mzda.