Zmeny v agentúrnom zamestnávaní od 1. marca 2015 - Gášpárová, Eva
Spresnenie podmienok dočasného pridelenia k užívateľskému zamestnávateľovi. Doba trvania dočasného pridelenia, opätovné pridelenie a predĺženie dočasného pridelenia. Zodpovednosť užívateľského zamestnávateľa za vyplatenie porovnateľnej mzdy. Evidencia dočasne pridelených zamestnancov a evidencia ich pracovného času. Pokuta za vykonávanie činnosti agentúry dočasného zamestnávania bez povolenia.