Rozvoj kondičných schopností rozhodcu v hádzanej - Klimko, Patrik
Kondičné schopnosti rozhodcov, ktoré predstavujú skupinu pohybových schopností, determinované funkčnými a energetickými možnosťami organizmu. Špecializovaný kondičný program rozhodcov v hádzanej.