Neplatené voľno z pohľadu Zákonníka práce, sociálneho a zdravotného poistenia - Gášpárová, Eva
Neplatené voľno z pohľadu Zákonníka práce. Vplyv neplateného voľna na sociálne poistenie. Vplyv neplateného voľna na zdravotné poistenie. Praktické príklady.