Dohoda o hmotnej zodpovednosti - Gejdošová, Slavomíra
Predpoklady vzniku hmotnej zodpovednosti za zverené hodnoty. Kto je právne spôsobilým subjektom tejto osobitnej zodpovednosti. Premlčanie práva na náhradu škody. Vzor dohody o uznaní záväzku na náhradu škody. Vzor dohody o hmotnej zodpovednosti. Súdny zmier medzi zamestnancom a zamestnávateľom.