Trendy v oblasti znalostného manažmentu - Cárachová, Magdaléna
Znalostný manažment podniku. Skupiny osôb v rámci znalostného manažmentu. Vytvorenie vhodného prostredia manažmentu znalostí. IKT infraštruktúra v systémoch znalostného manažmentu. Trendy v oblasti znalostného manažmentu a podpora IKT.